PREWEDDING


Šta je prewedding? Predpostavljamo, ako već niste znali, recimo ovako: visoko kvalitetno fotografisanje mladenca pre samog svadbenog dana.


Ovo je standardna praksa na "zapadu", a u suštini je nastala kao kompromis između želje mladenaca za visoko-kvalitetnim fotografijama, a što iziskuje puno vremena koje je objektivno teško izdvojiti na venčanju, tako da se to radi pre samog svadbenog dana, ali su mladenci obučeni kao i na samom venčanju. Zbog slobodnog vremena, moguće je obići više lokacija, upotrebiti više foto/tehničkih pomagala, studijski se fotografisati i slično.

Kod nas je zbog mnogo razloga to teže izvesti, tako da smo mi uveli tematske prewedding-e koji se unapred dogovaraju sa mladencima. Ideju za temu, možete dati Vi, ili je prepustiti nama


Prilikom fotografisanja prewedding-a se i snima video kamerom, a kadrovi se u naknadnoj montaži, sa materijalom snimljenim na samom venčanju, koriste za pravljenje kratkih video formi, i deo su finalnih dvd-ija.


Od ovih fotografija je veoma lako napraviti i još kvalitetniji photobook.


PreWedding Foto VIZANTIJA

Koliko je nama poznato, mi smo prvi u Srbiji uveli, od komercijalnih foto firmi, prewedding u standardni paket fotografisanja mladenaca.


Puno više potražite na FB-uFoto VIZANTIJA


Predlažemo da pogledate i ovo:

PREWEDDING

Lepše strane fotografije...

BUDIMO PRIJATELJIMnogo više na FB-udizajn - Foto VIZANTIJA

 

Prijatelji VIZANTIJE

 
 
 

Puno više potražite na FB-uFoto VIZANTIJA